Fedtfrysning

 

FEDTFRYSNING

Er du træt af at nogle stædige fedtdepoter ikke vil forsvinde på trods af sund kost, motion eller fitness? Så er det fedtfrysning en metode, som tager det sidste.

Fedtfrysning er effektiv til behandling af bl.a.:

  • Mave
  • Hofter
  • Inderlår
  • Yderlår
  • Hage

Fedtfrysning giver dine fedtceller et termisk chok ved først at opvarme området og derefter nedkøle det til -7 grader. Fedtcellerne bliver nedkølet i mellem 30-60 minutter, hvorved de ødelægges. I gennemsnit fjernes 20-30 % af fedtvævet ved én behandling. Hud altid beskyttes med anti-freeze membran. Muskler, kar og nerver bliver i modsætning til fedtvæv ikke påvirket af kulden. Fedtcellerne dør og forsvinder ud af kroppen via lymferne over tid.


Behandlingen er smertefri, men kan i nogle tilfælde give rødmen på området i et par dage.


Hver påsætning tager ca. 60min.


Der skal gå 12 uger imellem hver behandling.


Alt efter fedtvævets tykkelse, kan det det kræve 1-2 behandlinger mere at give et tilfredsstillende resultat. Men den endelige virkning vil du først se 2-3 måneder efter behandlingen.

Mest almindelige bivirkninger er lette smerter, ømhed, blå mærker som følge af ”vakum suget”, hævelse eller en fornemmelse af følelsesløshed i det behandlede område. Enkelte vil opleve en svie i huden efter at håndtaget fjernes, men det forsvinder efter nogle minutter. Men derudover er der ingen bivirkninger.

Bemærk at du ikke kan behandles hvis du har en BMI over 30. Du har meget lidt fedt eller løs hud, er gravid eller ammende, har fået kejsersnit indenfor 1 år eller får blodfortyndende medicin, er kulde- allergikere.

 

Behandlingen må ikke udføres på personer under 18 år.
'Ansvarsfraskrivelse: 

RK-wellness og beauty salon kan ikke give garanti for bestemte resultater i forbindelse med en behandling i salonen eller anvendelse af et af de produkter, som salonen forhandler, da effekten af både behandlinger og produkter kan variere betragteligt, afhængigt af hvert individs ønske, tilstand, indsats og en række andre forskellige faktorer.

For at opnå de allerbedste resultater og at give en total kundetilfredshed hos RK-wellness og beauty salon ved både behandlingsforløb og produktkøb udformes der individuelle behandlingsprogrammer.


© RK-wellness & beauty

RK Wellness & beauty

 

Vores hovedmål er opmærksomhed, venlighed, pleje og faglig støtte til dig fra det øjeblik du åbner dør, til du vender tilbage til den daglige store verden.

Åbningstider

For at sikre ro for alle vores klienter, er klinikken kun åben mod forudbestilling af tid.

 

Mandag - Fredag: 08:00 - 18:00

Lørdag: kun efter aftale

Søndag: kun efter aftale