Knoglemasse

 

KNOGLEMASSAGE

Knoglemassage er en ny metode, til at lindre smerter og opnå total afspænding. Knoglemassage består i tryk og massage på bestemte punkter på knogler. Der stimuleres udskillelsen af kroppens egne smertestillende hormoner, så smerter lindres eller forsvinder helt efter få behandlinger. Massagen foregår med tøj på så derfor det vil anbefales at man møder op i løst og afslappende tøj.

'Ansvarsfraskrivelse: 

RK-wellness og beauty salon kan ikke give garanti for bestemte resultater i forbindelse med en behandling i salonen eller anvendelse af et af de produkter, som salonen forhandler, da effekten af både behandlinger og produkter kan variere betragteligt, afhængigt af hvert individs ønske, tilstand, indsats og en række andre forskellige faktorer.

For at opnå de allerbedste resultater og at give en total kundetilfredshed hos RK-wellness og beauty salon ved både behandlingsforløb og produktkøb udformes der individuelle behandlingsprogrammer.


© RK-wellness & beauty

RK Wellness & beauty

 

Vores hovedmål er opmærksomhed, venlighed, pleje og faglig støtte til dig fra det øjeblik du åbner dør, til du vender tilbage til den daglige store verden.

Åbningstider

For at sikre ro for alle vores klienter, er klinikken kun åben mod forudbestilling af tid.

 

Mandag - Fredag: 08:00 - 18:00

Lørdag: kun efter aftale

Søndag: kun efter aftale