Voksbehandlinger

 

VOKSBEHANDLINGER

Perron Rigot - CirépilTM

Voksbehandlinger med Perron Rigot - CirépilTM

I klinikken bruges den førende franske voks - Perron Rigot. Mærke Cirépil™ anses for en global pioner inden for hårfjerning.

Denne fantastisk voks kan bruges på alle områder på kroppen og til alle hudtyper (selve de mest sensitive) samt præferencer (såsom vegansk og hypoallergen).NYHED - TATTOO WAX

Den seneste innovation i voksbranchen - fra Perron Rigot er Tattoo Wax som er specielt udviklet og testet til tatoveret hud.

Perron Rigot er det første brand til at formulere og patentere denne specialbehandling.

Tattoo Wax er et 3 trins behandling, som fjerner hår perfekt, eksfolierer og fugter tatoverede områder, hvilket får tatoveringer til at stråle.


Før voksbehandling

Hårene skal være udvokset mindst ½ – 1 cm.

Der vil anbefales at peel huden dagen før voksbehandlingen.

Du skal undgå solbadning 24 timer før behandling.


Efter voksbehandling

Du skal undgår solbadning, svømmehal, sauna, hård fysisk træning, parfumerede cremer eller lotions, deodorant og selvbruner i de næste 24 timer efter en voksbehandling .Tage ikke for stramt siddende (syntetisk) tøj.'Ansvarsfraskrivelse: 

RK-wellness og beauty salon kan ikke give garanti for bestemte resultater i forbindelse med en behandling i salonen eller anvendelse af et af de produkter, som salonen forhandler, da effekten af både behandlinger og produkter kan variere betragteligt, afhængigt af hvert individs ønske, tilstand, indsats og en række andre forskellige faktorer.

For at opnå de allerbedste resultater og at give en total kundetilfredshed hos RK-wellness og beauty salon ved både behandlingsforløb og produktkøb udformes der individuelle behandlingsprogrammer.


© RK-wellness & beauty

RK Wellness & beauty

 

Vores hovedmål er opmærksomhed, venlighed, pleje og faglig støtte til dig fra det øjeblik du åbner dør, til du vender tilbage til den daglige store verden.

Åbningstider

For at sikre ro for alle vores klienter, er klinikken kun åben mod forudbestilling af tid.

 

Mandag - Fredag: 08:00 - 18:00

Lørdag: kun efter aftale

Søndag: kun efter aftale